GOD JUL!

Velkommen

Til Massasje – Et paradis for kroppen

” Menneskets kvalitet formes etter bevissthetens kvalitet, og bevissthetens kvalitet formes etter livskvaliteten ”

Litt om oss​

Hos Massasje – et paradise for kroppen er vi spesielt opptatt av å vie vår fulle oppmerksomhet til deg. Plikter og bekymringer kan glemmes for en stund, nå dreier det seg om å gi deg selv et lite pusterom. 

Kvalitet på massasje er kanskje ikke så lett å beskrive med ord, men du vil merke det på kroppen.
Massasje er stressreduserende, gir deg en god helsegevinst og livskvalitet. Totalopplevelsen er så bra at det er lett å inkludere regelmessige massasjer i en livsstil med vekt på sunnhet og velvære.
 

Maderoterapi

Maderoterapi eller massasje med rullepinner er en spesiell type anti-cellulitt massasje som gjennomføres med spesielt formede treelementer! I sitt grunnlag representerer denne anti-cellulitt teknikken stimulering av lymfedrenasje, noe som er det første og grunnleggende skrittet i kampen mot vedvarende cellulitter på beina. Også bidrar den til en god detox av hele kroppen og til balansert fungering av immunsystemet.

Litt om meg

Mitt navn er Jelena Suvajdzic, massør og grunnlegger av enkeltpersonforetak Massasje Et Paradis For Kroppen.
Siden 2000, har jeg fullført 10 forskjellige typer massasjer og Reiki, hos en terapaut i Serbia.
Jeg jobbet som massør i flere år ved Velvet BHF Center Spa, Beauty & Personal Care i Novi Sad, Serbia.I Juli 2019 flyttet jeg til Stjørdalen.

Da jeg ble spurt av datteren min om hvorfor klienter velger meg som massasjeterapeut, svarte jeg henne ganske enkelt: fordi ånden, energien, styrken, temperamentet, ønsket å hjelpe andre. En slik holdning er ikke lett å finne i dag, og jeg kan stolt si at massasjene skyldes dette. Spesielt blir massasjene fremhevet av den ferdige Reiki, som gir massasjen en ny dimensjon og følelsen av at kroppen er i paradis.

Kontakt
SMS 46 58 06 12

Stokmovegen 2, 7500 Stjørdal