massasje-paradiset.com Massasje et paradis for kroppen

Litt om meg

Mitt navn er Jelena Suvajdzic, massør og grunnlegger av enkeltpersonforetak Massasje Et Paradis For Kroppen. Siden 2000, har jeg fullført 10 forskjellige typer massasjer og Reiki, hos en terapaut i Serbia. Jeg jobbet som massør i flere år ved Velvet BHF Center Spa, Beauty & Personal Care i Novi Sad, Serbia.I Juli 2019 flyttet jeg til Stjørdalen.
Jeg er medlem i Det Norske Healerforbundet.

Da jeg ble spurt av datteren min om hvorfor klienter velger meg som massasjeterapeut, svarte jeg henne ganske enkelt: fordi ånden, energien, styrken, temperamentet, ønsket å hjelpe andre. En slik holdning er ikke lett å finne i dag, og jeg kan stolt si at massasjene skyldes dette.

Spesielt blir massasjene fremhevet av den ferdige Reiki, som gir massasjen en ny dimensjon og følelsen av at kroppen er i paradis.

Healing er inkludert i alle behandlinger

Gi deg selv kvalitetstid og glede.