SMS - 46 58 06 12

Massasje

massasje-just-paradise

Massasje er den mest populære behandlingsformen i Norge. Massasje fremmer generell helse og velvære samt reduserer muskelspenninger. Unn deg selv en pause fra ditt travle liv. Vi utfører alt fra terapeutiske massasjer til mer aktive dybvevsmassasjer, fra 15 til 120 minutter.

Massasje er behandlingsteknikker med lange tradisjoner. Spenninger kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling, feilbelastning eller overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi smerter i f.eks. rygg, skuldre, nakke, hofter og knær.

Muskelterapeuten benytter ulike former for massasje for å løse opp spenninger i muskulaturen, og på denne måten reduseres smerter, anspenthet og låsninger. Ulike former for massasje fra en muskelterapeut er en nyttig behandlingsmetode for å bekjempe muskelspenninger, og har stor betydning for velvære for kropp og sjel. Avhengig av dine plager benytter muskelterapeuten ulike grep og behandlingsteknikker alene eller i kombinasjon.

Behandling fra en muskelterapeut kan være et effektivt virkemiddel for muskelspenninger, og har stor betydning for velvære for kropp og sjel. Regelmessig muskulær behandling fra en muskelterapeut kan også føre til økt lymfesirkulasjon, lavere blodtrykk, økt stresstoleranse, høyere smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedret koordinasjon.

Regelmessig muskelterapi av en muskelterapeut fører dessuten til økt lymfesirkulasjon, senket blodtrykk, høyere stresstoleranse, høyere smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedret koordinasjon.

I tillegg til magiske hender, bruker vi: massasjeapparater Beuer med infrarødt, anatomisk utformede treverktøy, kremer, geler, body wraps, plastfolier, poser for utstøting av giftstoffer og healing.

Prisliste Over Tjenester

Avbestilling må gjøres senest dagen før. Det betales et gebyr på 50% av prisen ved uteblitt time.

Dypvevs massasje oppretter en større spenningsavlastende respons enn den klassiske massasjen ved å fokusere på dypere muskler.

Behandlingen er en blanding av klassiske massasjegrep med et økt trykk, der målet er å redusere muskelspenninger, løse opp muskelknuter og å gjenopprette bevegelighet. Massøren vil fokusere på områder av kroppen der du kan føle eventuelle spenninger og smerter.

Det er ikke nødvendigvis smertefullt, men snakk med massøren for å holde opplevelsen komfortabel. Når ditt fysiske stress avspennes, begynner kroppen din å føle seg mer energisk. Regn med at du kan føle deg noe sår etterpå!

Denne timen er ment for deg som ønsker behandling for en spesifikk fysisk plage, en skade eller vondte (vond skulder, eleverte skuldre, plagsom korsrygg etc.).

Vi bruker ulike typer massasjeteknikker, triggerpunktbehandling og tøyninger, massasjeapparater Beuer med infrarødt, kremer, geler, body wraps, plastfolier, eterisk olje og  alt etter hvilket behov du har.

Behandlingen skal tilrettelegges for akkurat det du trenger.

Designet på grunnlag av flere tiår med praktisk erfaring og nøye studier og praksis av flere tusenårige østlige og vestlige tradisjoner, metoder og teknikker,inkluderer: Manuell avslappende massasje med elementer av idrettsmasasje, ansiktmassasje mot aldring, terapeutisk massasje, soneterapi, manuell lymfedrenasje,ansiktmaderoterapi,triggerpunktsterapi.Her tilpasses behandlingen mye etter kundens behov.Terapeuten bruker ulike teknikker og trykk for å løsne opp spenninger i kroppen og redusere muskelknuter.Andre positive effekter er mindre stress og bedre utrensing av avfallsstoffer i kroppen

Vi bruker ulike typer massasjeteknikker, massasjeapparater Beuer med infrarødt, kremer, geler, body wraps, plastfolier, eterisk olje.

Behandlingen skal tilrettelegges for akkurat det du trenger.

Cellulitter på lårene, overarmer, rumpe og mage er ikke uvanlig hos kvinner. Denne massasjen er både behagelig og stimulerer kroppen til å bli kvitt toksiner. Vi bruker ulike typer massasjeteknikker, anatomisk utformede treverktøy,  triggerpunktbehandling og tøyninger, massasjeapparater Beuer med infrarødt, kremer-anti celullit, geler, body wraps, plastfolier, eterisk olje og alt etter hvilket behov du har.

 Massasje vil øke blodsirkulasjonen i bindevevet og vil kunne redusere synligheten av cellulitter.

Anti-cellulitt massasje er perfekt for deg som ønsker å gå ned i vekt og redusere cellulitter.

Maderotherapy stammer fra Colombia og basert på bruk av anatomisk utformede treverktøy som gjør terapien 100% naturlig – uten allergiske reaksjoner på huden. Massasjen er et alternativ til vanlig massasje for personer som ønsker å gå ned i vekt og redusere cellulitter.Fordelen ved å bruke anatomisk utformede treverktøy er at det legger sterkt press på fibrøse cellulitter i huden, samtidig som det kan fjerne fettansamlinger og andre toksiner.

Metoden som brukes i Maderotherapy innebærer en rekke bevegelser som gjentas ved bruk av forskjellige treverktøy. Ved å bruke disse treverktøyene på muskler, områder med mer fett og cellulitter stimuleres kroppens lymfesystem, noe som igjen vil frigjøre toksiner. Denne frigjøringen fra toksiner og giftstoffer stimulerer stoffskiftet i kroppen til å forbrenne fett. Samtidig vil cellulitter bli ødelagt i dybden, hevelsen på området av huden synker og du vil få mindre synlig «appelsinhud».

En klassisk massasje som løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter.

En svært god behandling for å motvirke stress, dårlig holdning og statisk/skjev belastning.

Ved bruk av eteriske oljer, beroligende dufter og behagelig musikk kan du få fullstendig ro og avslapning i oppvarmet rom hos oss. For deg som ønsker å løsne opp i stress, spenninger og høye skuldre, eller vil unne deg litt hverdagsluksus. Gi deg selv eller noen du er glad i et velfortjent pust i hverdagen .

Gravidmassasje er massasje tilpasset deg som er gravid og ønsker å ta ekstra godt vare på deg selv.

Under en graviditet gjennomgår kroppen store forandringer. Selv om disse skjer gradvis vil de naturlig nok ha en påvirkning. Kroppens tyngdepunkt forflyttes i takt med den voksende magen og ligamenter mykes opp. Ligamenter påvirkes av hormoner og blir mer «tøyelige», dette for at bekkenet skal være mer fleksibelt under fødsel. Fenomenet kalles bekkenløsning og skjer hos alle gravide men i ulik grad. Noen får store plager mens andre igjen ikke merker så mye til det. Ryggplager, spesielt i korsryggen er også vanlig. Disse kan skyldes vektøkning, instabilitet i ryggen og/eller bekken samt forskyvning av tyngdepunkt og den faktiske tyngden av magen. 3,P,

Grep fra klassisk massasje og liggestilling tilpasses deg som er gravid.

Gravidmassasje er spesielt utviklet for deg som snart skal bli mor. Massasjen virker avslappende på kropp og sinn, og du vil føle deg uthvilt og klar for din nye rolle i livet. Når mor har det godt har også det lille barnet i magen det godt. Gravidmassasje passer for alle gravide fra 2. trimester og frem til termin.

NB! Massasje anbefales ikke i det 1.trimester.

Ved hjelp av teknikker fra japansk og indisk massasje, akupressur og soneterapi løser massasjen opp i spenninger i muskulaturen og reduserer mimikk, linjer og rynker i ansiktet.

Behandlingen virker beroligende og stimulerer cellefornyelsen i huden. Dette gir et naturlig ansiktsløft, både på innsiden og utsiden.

Massasje av føttene stimulerer tilstedeværelse og arbeider indirekte på hele kroppen.Timen starter med et fotbad hvor føtter legges i vann med havsalt og eterisk olje før alle små muskler og knokler blir massert.

Behagelig fotmassasje som setter i gang blodsirkulasjonen og løser opp spenninger i kroppen.

Et salt fotbad er en av de beste kurene for smerte i føttene. I tillegg til å virke beroligende forebygger det også tørr og hard hud.

Rygg og nakkemassasje er en god og avspennende behandling som løser opp stive og ømme muskler og hjelper mot muskelsmerter. Massasjen er spesielt nyttig for kronisk spente og avgrensede områder som nakke, nedre rygg og skuldre. Resultatet er ofte mindre muskelsmerter, økt velvære, mer energi og dypere søvn.

På enkelte punkter under massasjen vil de fleste vanligvis føle noe ubehag. Det er viktig å fortelle massasjeterapeuten når noe gjør vondt, og hvis sårheten eller smerten du opplever er utenfor din komfortsone. Du vil antakeligvis føle litt stivhet eller smerte i etterkant av behandlingen. Dette avtar vanligvis i løpet av en dag.

Massasje har mange fordeler på kroppen, og disse er spesielt nyttige for et utviklende barn:

-Reduser spenningen i voksende muskler

-Reduserer smerte

-Gir økt fleksibilitet

-Hjelper å opprettholde sunne muskler

-Reduserer engstelse og uro

-Forbedrer søvnkvalitet

-Gir bedre energi

-Forbedrer konsentrasjonen

-Stimulerer blodsirkulasjonen

-Reduserer tretthet/slapphet

-Massasje hjelper også til:

-Øke immunforsvaret

Reduser stresshormonnivåer / angst – mange barn lider av et visst angstnivå til tider – skolearbeid, venner, eksamener, konkurranser etc.

Massasjen vi skreddersyr har en beroligende effekt på kroppen og bidrar til et sunnere immunforsvar for ditt barn. Alle voksne som barn er forskjellige, så derfor skreddersyr vi et eget opplegg for ditt barn som en del av behandlingen.

Mange barn deltar i vanlig idrett på kvalitetsnivå, og mengden trening de gjør ser ut til å ha økt det siste tiåret. Dette er fantastiske nyheter for våre barns helse, men vi må ta hensyn til at de vokser og utvikler seg. Alle barn mellom 8 og 16 år er mer utsatt for vekstrelaterte smerter og skader på grunn av vekstspor. Ben vokser ofte raskere enn muskler, noe som setter muskelfibre under belastning, forårsaker tetthet og smerte.

Dette kan vi gjøre noe med. Vår skreddersydde massasje kan bidra til å lette denne smerten og holde musklene sunne, ved å øke blodstrømmen, fjerne avfall og strekke fibrene forsiktig.

Foreldre som har sett fordelene med massasje på sine egne kropper, er mer sannsynlig å søke behandling for barna sine, men er ofte opptatt av at massasje vil være for intens for barnet sitt. Vi i proffmassasje modifiserer vår behandling for å passe individets alder og kroppsutvikling. Vi har lang erfaring med barn, så her er de trygge. God kommunikasjon med barnet og dere som foreldre er noe vi setter høyt.

Refleksologi er en effektiv behandlingsform som hjelper stadig flere til å bli kvitt helseplagene sine. Refleksologi tar utgangspunkt i at vi på kroppens ytre flater har et levende «tastatur»som kommuniserer med nervesystemet vårt. Når refleksologen trykker på de rette knappene på «tastaturet» påvirkes blant annet skjelettkroppen, muskulaturen og organer via nervesystemet. Gjennom stimulering av punkter, gjenopprettes kroppens balanse.

Ved å behandle et område på kroppen får det indirekte effekt på andre deler. Hypotesen er at alle deler av kroppen har projeksjoner (speilbilder) i seg av andre kroppsdeler, både utvendig og innvendig.

Projeksjonene er gjensidige, altså de går begge veier. De forskjellige projeksjonene har ulike egenskaper og tilgjengelighet. Den generelle målsettingen med behandlingen er å fjerne spenninger i vev, noe som i stor grad er forbundet med smerte.

Refleksologen benytter i hovedsak egne hender og punktstaver til punkt- og massasjeteknikker, ørerefleksologi og bindevevsteknikk. Refleksologien behandler hele kroppen og punkter satt i system avhengig av problemets art. Behandlingsformen retter seg ikke bare mot å fjerne symptomene, men søker også å løse årsaken til problemet.

Plager og tilstander som en refleksolog jobber med kan være blant annet muskel- og skjelettplager, hodesmerter, luftveisplager, infeksjoner, mage-/tarmplager, urinveisplager, menstruasjonsplager, hormonelle plager og hudplager. Behandlingen kan også brukes for å lindre eller dempe symptomer og bivirkninger av medikamentell behandling for å styrke kroppens eget immunforsvar.

Lymfedrenering, også kjent som lymfatisk massasje, er en av de mest effektive behandlingene for hevelse i kroppen. I estetisk medisin er lymfatisk drenering et uvurderlig element som støtter slanking og reduksjon av cellulitter. Behandlingen har en positiv effekt på hele kroppens funksjon, forbedrer stoffskiftet og stimulerer lymfesystemet til å skille ut giftstoffer. Den støtter også overføring av fett som frigjøres under andre behandlinger til lymfesystemet (f.eks. cryolipolyse). Lymfedrenasje er en ideell massasje som brukes i behandlingen av såkalte «tunge ben». Det forbedrer blodsirkulasjonen, forhindrer åreknuter og eliminerer hevelse.

Hvis du har problem med ryggen, men er for travel til å ta deg tid til en massasje er løsningen å ha en kort ryggmassasje på en spesiell terapeutisk stol.

Når kroppen løser opp spenninger er det som en vekt løftes og man får økt følelse av letthet og velvære. Massasjen virker inn på hele kroppen og bidrar til at den generelt sett fungerer bedre.

Healingmassasje er massasje med bruk og overføring av healing energi. Healing massasje er avslappende og avspennende, øker velvære, og stimulerer og frigjør energi og følelser.

Healingmassasje er en rolig, omsorgsfull massasje som støtter deg i å synke inn i en dyp, indre stillhet og hjelper til med å merke kropp og følelser mer intenst og levende. Massasjen bygger på sammenhengen mellom kropp og psyke. Denne formen for massasje utføres alltid med den hensikt å balansere mennesket på alle plan – fysisk, mentalt og åndelig. Healer og klient skaper en egen energiforbindelse, og massasjen utføres i rolig, meditativ tilstand.

Det er nyeste og mest effektive behandlingen for lokalisert smelting av fettavleiringer og oppstramming av huden. Med en kombinasjon av seriepreparater og en spesialdesignet vakuum-«pose» er det mulig å miste noen centimeter i omkretsen av midje, lår, bakdel eller overarmer i løpet av kun én behandling. Den kan brukes som en selvstendig behandling, og i salongen Et paradis for kroppen bruker vi den også som et supplement for å oppnå bedre og raskere resultater i andre anti-cellulitt behandlinger som:

Madero terapi

Lymfedrenasje

Massør med et vakuumapparat

Håndmassasje mot cellulitt

Effekter av vacuum fit slim:

Synlig reduksjon i volumet av det behandlede området etter første behandling

Forbedre hudens utseende og tone

Massasje – et annerledes og unikt innslag.

Har dere vurdert om massasje kan være en del av eventet, men lurer på på hvordan det kan tilrettelegges for å fungere best mulig?

Vi har lang og variert erfaring med å organisere massasje på ulike event og arrangementer.  Noen plasser overrasker innslaget mer enn andre, men det blir alltid like godt tatt imot og alltid veldig populært. Det er noe gjester, deltakere og ansatte vil huske og en garantert «snakkis».

Vi har levert massasje i forbindelse med HMS-dager, produktlanseringer,  arbeidsmiljøuke, helseuke, temadager, 8. mars eventer, velværebursdag samt driftet massasjetilbudet i flyplass-lounge. Inget event er det andre likt, men vi liker utfordringen med å planlegge og det er alltid like gøy å få lov til å være en del av det hele.

Ønsker dere et innslag som gjør inntrykk og bidrar med en god følelse til hele arrangementet er eventmassasje et godt valg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, så finner vi sammen ut av hva som er det beste alternativet for dere. 

Gjør En Avtale

Velg dato og klokkeslett, og deretter ønsket behandling.